a100penz 2010.05.11. 16:54

Főoldal

Üdvözlök mindenkit!

 

Manapság sokkal jobban oda kellene figyelnünk a helyes tálpálkozásra, és a napi  rendszeres mozgásra. Ez nem mindenkinek elérhető, nem tud elmenni rendszeresen edzeni a család, vagy munka és egyéb elfoglaltság miatt.

Számos kétes fogyókúra recept kecsegtet eredménnyel, de elárulhatom hogy csak a szemléletváltás megváltozása hozhat sikert. Nem szükséges méregdrága gépeken végezni gyakorlatokat, mivel vannak olyan gyakorlatok amelyeket otthon is végezhetünk, és csak súlyzó kell hozzá. A bejegyzésekben részletesen taglalom az egyes izomcsoportok edzéséhez használt gépi és otthon is végezhető súlyzós gyakorlatokat. A súlyzók ára nem vészes és csak egyszer kell beszerezni. Senkinek sem késő elkezdeni a testedzést. Ép testben ép lélek.

Már az első pár hét után jelentősen nő a közérzet, és pár hónap után már  észlelhetjük izomzatunk fejlődését (előző állapotunkhoz viszonyítva). Ahhoz, hogy valaki fitt, vagy jó felépítésű legyen évek kellenek, de ha  ez napi rutin szinten működik, akkor nem jelent gondot a  napi  edzés végrehajtása.

A szteroidok szedését magasan elítélem, mert igaz hogy  jelentős térfogat növekedést okoz – hatalmas izmok, tömegnövekedés; ám ez csak kirakat, mert miközben  izmosnak látszik aki „kokszol”, az izmai nem erősek olyan mértékben mintha  természetes edzéssel edzene, nincs állóképessége, és miután abbahagyja már össze is esett az izomzata és kezdheti előlről. Nem beszélve a máj és vesekárosító hatásokról, amik csak később jelentkeznek.

Ezzel szemben aki természetesen edzi magát, az fokozatosan éri el  a szintjét, és akár nagyobb kihagyások után is megtartja a testalkatát, az  „izomsejtek  sejtmemóriája” miatt, vagyis a sejtek emlékeznek a terhelésre és hamar visszaállnak. Táplálékkiegészítőket vehetünk, fogyaszthatunk bátran, hiszen azok magas  hasznos anyag tartalmú, nagy tisztaságú élelmiszerek, amiket boltokban is vásárolhatunk, attól függően mire törekszünk.A táplálékkiegészítőt csak akkor ajánlom, ha valaki nem tudja  bevinni pontosan azokat a tápanyagokat például időhiány miatt, vagy olyan intenzíven edz, hogy  több kalóriabevitel szükséges már. A táplálkozás  fő részét a természetes táplálkozás kell hogy alkossa.

Csak akkor éhetünk el eredményeket hosszú távon, ha kitartóan, céltudatosan keményen edzünk, ehhez próbálok útmutatást adni ebben a blogban.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://testmester.blog.hu/api/trackback/id/tr821992792

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása